DA KIKO SITTARD

DA KIKO SITTARD De eerste en nog steeds de beste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1461 beoordelingen
20 jan 2021 om 20:04 Lekker gegeten en snel bezorgd
20 jan 2021 om 19:32 Bestelling geplaatst om 16:49. Bezorgtijd zou 45 min zijn. Bestelling kwam pas aan om 18:40. Heb bijna twee uur op de bestelling moeten wachten.
20 jan 2021 om 8:10 We hadden als bezorgtijd 18.00 uur aangegeven (ruim op tijd besteld). Rond 18.30 uur heb ik eens gebeld om te vragen waar de bestelling bleef, uiteindelijk werd deze pas om 18.45 uur bezorgd. Ik vond dit erg vervelend.
13 jan 2021 om 20:00 Heerlijk gegeten en snel bezorgd en vriendlijk bezorgd
10 jan 2021 om 20:41 Eten was super en ook goed warm.
10 jan 2021 om 9:54 Eten was prima!!
9 jan 2021 om 20:18 Het eten was prima. Hoewel ik Gyros besteld had, vond ik dit toch meer op shoarma lijken. Maar smaakte goed, lekkere frietjes en van alles voldoende. Jammer dat we zo lang moesten wachten. Om half 6 besteld, zou om half 7 bezorgd worden. Kwam 45 min later
7 jan 2021 om 12:02 Super bezorging werd netjes gebeld dat ze product niet méér hadden dus alternatief Eten was goed
6 jan 2021 om 19:52 Lekker gegeten en snel bezorgd
3 jan 2021 om 22:13 Prima pizza. Goede krokante bodem, mooi bakoppervlak met extra smaak door hete ovenbodem. Goed belegd, nette afwerking van de pizza. Temperatuur was goed. Vriendelijke bezorger. Negatieve beoordelingen begrijp ik niet afgaande op mijn twee ervaringen.
3 jan 2021 om 19:45 Ga zo door.
2 jan 2021 om 11:15 Bestelling bijna een uur later gekregen dan de verwachtte bezorgtijd.